tag dit trailerkørekort b/E
hos sydkystens køreskole

Har du også dårlig samvittighed, hver gang du sætter campingvognen, hestetraileren eller den store båd på trækkrogen på bilen?

Booking er via trailerjan.dk. Trailerjan og Sydkystens Køreskole er det samme.

0

køretimer

0

elever med kørekort

0

års erfaring

vores elever er glade for deres tid hos os

Nadja Aasmul Kristensen
Nadja Aasmul Kristensen
Læs mere
Thomas har været en kæmpe hjælp for vores søn. Allerede efter 1 køretime, sagde vores søn, at han havde lært mere end ved mange timer andet sted.
Johnny Lauge Hansen
Johnny Lauge Hansen
Læs mere
Yderste kompetente og behagelige undervisere, man føler sig tryg og sikker efter undervisning Kan kun sende mine beste anbefalinger
Ken Kristensen
Ken Kristensen
Læs mere
Velovervejet, professionel og rolig undervisning samt tilgang til unge mennesker. I særklasse en køreskole der kan anbefales.
Patrick Teglstrup Rasmussen
Patrick Teglstrup Rasmussen
Læs mere
Stor anbefaling herfra! Både sjov og seriøs undervisning! Har både taget kørekortet til bil, men nu også MC hos Sydkystens.
Joakim R
Joakim R
Læs mere
Jeg har absolut kun gode ord om Sydkystens Køreskole, og de kørelærere jeg har haft. Både teori-, køre- og glatbaneundervisning foregik rigtig godt, med søde kørelærere som hjalp én på vej, hvis der var fejl eller tvivl.
Natalia Petersen
Natalia Petersen
Læs mere
Jeg kan klart anbefale Sydkystens Køreskole. Det var en fornøjelse at være med til kursus og det føles virkeligt at lærerne gør deres bedste for at eleverne består prøverne. Jeg havde Michalah som kørelærer, hun er køreskoles nye og utroligt talentfulde instruktør. Mine bedste ønsker til Thomas og Michalah.
Tidligere
Næste
Bøde af politiet

ingen fortjener en bøde for at køre med trailer

Har du ikke lyst til at skulle blive stoppet af politiet, som giver dig en stor bøde og giver dig et kørselsforbud på stedet. Med den konsekvens, at du bliver nødt til at efterlade hestetrailer eller den dyre båd, der hvor du blev standset

tag båden med på ferie med et kørekort til B/E

Har du arbejdsopgaver, hvor det ville gøre det hele meget nemmere, hvis du også måtte køre med en stor trailer?

Trailer med båd
High Five i skoven

det kan faktisk kun betale sig at få et trailerkørekort

Hos Sydkystens Køreskole koster det mindre at tage kørekort til B/E, end hvis du får en bøde for at køre uden.

Et trailerkørekort tager ikke lang tid at tage, og du skal ikke til teoriprøve. Så hvad venter du på!?

Trafiklys Rødt Lys

1. Book tid til at tage kørekort

– til stor trailer eller campingvogn
Trafiklys Gult Lys

2. Få kompetent undervisning

– under trygge og sjove forhold.
Trafiklys Grønt Lys

3. Bestå, og kør sikkert ud

– så du kan transportere alt det store

TRAILERkørekort pris

Hvad koster et kørekort til stor trailer hos Sydkystens Køreskole?

Trailerkørekort

DKK 5.995

Skal du køre med stor hestetrailer eller med en stor campingvogn, hvor bil og anhænger tilsammen vejer mere end 3.500 kg i totalvægt, skal du tage et trailerkørekort

Husk at medbringe lægeattest

Skal købes hos egen læge og afregnes hos lægen

Ekstra kørelektion pr. lektion

Ekstralektioner beror på et individuelt skøn og afregnes seperat med kørelærer

det kan blive dyrt uden trailerkørekort

Og skulle uheldet være ude, - så skal du være klar over, at dit forsikringsselskab IKKE vil dække skader i forbindelse med uheldet, hvis du ikke har kørekort til stor trailer

ER DER NOGET ANDET VI KAN HJÆLPE MED

Hos Sydkystens Køreskole betyder det ikke noget, om det er første gang du skal have kørekort eller om du skal tage dit kørekort igen. Du får samme høje undervisnings niveau hver gang.

Hvid personbil

Kørekort til bil

Det helt almindelige kørekort til personbil - også med automatgear

Kørekort til Motorcykel

Få kørekort til alle 3 typer af motorcykler fra 18 år og opefter.
Hestetrailer

Trailerkørekort

Få kørekort til hestetrailer, stor campingvogn eller stor trailer.
Bilnøgler

Generhvervelse

Nem generhvervelse af kørekortet uanset årsagen.
Førstehjælpskasse

Førstehjælpskursus

Det færdselsrelaterede første-hjælpskursus til kørekortet.

Har du nogle spørgsmål kørekort kategori B/E

FAQ

Det nemme svar er, hvis det samlede vogntog vejer mere end 3.500 kg, skal du bruge et trailerkørekort. Du skal kigge på registreringsattesten til din bil og til din trailer. Det er TOTALvægt der skal findes på begge køretøjer, og den samlede totalvægt må altså ikke overstige 3.500 kg. Dog må alle køretøjer, som udgangspunkt, trække 750 kg. Så har du eks.vis en stor bil, der har en totalvægt i sig selv på 3.500 kg, må du altså gerne nå op på 4.250 kg før et trailerkort er nødvendigt.

Du må samlet set køre med 7.000 kg. Husk det er den tilladte totalvægt, bil og trailer tilsammen der afgør om du kan køre vogntoget.

En sådan kategori giver dig kun lov til at køre med bil og trailer, der har en samlet totalvægt på op til 4.250 kg. Det giver dog ikke rigtig mening kun at bede om et B+ kørekort. Der er ingen køreskoler der tilbyder denne kategori, fordi der til B/E og evt. B+, er præcis samme indhold og krav til undervisning. Hvorfor skulle man så begrænse egne muligheder for at køre med 7.000 kg?

Byzone = max. 50 km/t (dog op til 80 km/t, hvis en lokal hastighedsgrænse tillader det). Uden for byzone =  max. 80 km/t (med mindre der skiltes lavere). På motorvej = max. 80 km/t (med mindre der skiltes lavere)

Du må max. Køre 100 km/t på motorvej og max. 80 km/t på landevej og motortrafikvej. Traileren/campingvognen skal være godkendt, hvilket indebærer, at Trailerens dæk skal være yngre end 6 år, og at dækkene skal have en hastighedsmærkning på mindst ”L” (120 km/t). Ligeledes må traileren/campingvognens største akseltryk ikke overstige 3.500 kg, og så skal vognen til syn hver 2. år, når den har et akseltryk på mere end 750 kg.

du kan tage dit trailerkørekort hos sydkysten køreskole

Håndværkerbyen 19a
2670 Greve