sydkystens køreskole

mød vores kørelærer team

Helle
Jeg har deltaget i DM i svømning, flettet en vugge i pil,  og så har jeg arbejdet som lastbilchauffør. Min skolevogn er en Volvo
John

Ship O’høj! Jeg er en glad ex. sømand som elsker at undervise. Jeg har kørekort til bil, motorcykel og lastbil, og min fritid bruger jeg sammen med min kone og mine døtre, – ja og så har jeg været spejderleder i mange år! Min skolevogn er en Hyundai I30

Michalah

Køreskolens yngste kørelærer. Er uddannet hestemassør, og så har jeg spillet bas i et band i 7 år. Ja, og så elsker jeg alle timerne i bilen, og håber at jeg kan fremkalde den samme glæde ved at køre bil, til alle eleverne, der skal med ud at køre i min fine nye BMW.

Bonus-info. Tog selv mit eget kørekort på Sydkystens Køreskole:-)

Kørelærer Michalah fra Sydkystens Køreskole i Greve og Solrød
Kørelærer Ole fra Sydkystens Køreskole i Greve og Solrød
Ole
Ældste mand i klubben. Stor LP-plade og grammofon entusiast. Min humor er til tider lige så sort som min Audi A3, så jeg håber du er frisk på lidt ”værkstedshumor!
Kenneth

Jeg taler JYSK, selvom jeg nu har boet 23 år i Havdrup. Far til 5 børn (pyhaa), er roadie i et bluesband, og så har jeg kørt lastbil over det meste af Europa i mere end 22 år før jeg blev kørelærer. 

Jeg har en flot rød VW T-Roc som skolevogn.

Kim

Bor på landet, og elsker at dreje træ i min fritid. Sig til, hvis du skal købe en flot frugtskål til mor og far i julegave! 

Kører i en spritny sort Mazda Cx 30 som skolevogn.

Kørelærer til bil, motorcykel, trailer, lastbil og bus
Thomas

Har deltaget i DM i Rock som sanger og guitarist i 1998. Ja ja, – så gammel er jeg heller ikke! Kører fin gammel Volvo C30 som skolevogn, samt med 3 Triumph skole-motorcykler, hvis nogen skal på to hjul. Ligeledes en trailer, hvis du har brug for at køre med båd og campingvogn. 

Kørelærer Tim C fra Sydkystens Køreskole i Greve og Solrød
Tim C

Kører med automatgear i Mercedes skolevogn. Og så kan jeg også undervise i campingvogn! Har stort set selv bygget hele mit hus om. Uha det tog lang tid!

Torben

Jeg spiller stadig computer, med headset og gamertastatur! Har udpræget humoristisk sans og er vild med standup. Og så har jeg bestået to teoriprøver med 0 fejl. 

Jeg kører i en Toyota Rav4

Martin

Jeg nyder rigtig god mad og øl, og så er en glad fodboldnørd. Faktisk er jeg så glad for fodbold, at jeg spiller football manager på min computer.

Motion skal der til, så derfor bruger jeg hver uge også tid i sportshallen med fjerbold og ketcher.

Jeg kører i en fin ny blå Skoda Fabia

Flemming

Jeg er ivrig sportsdykker og har dykket hele mit liv. Jeg har fået oplyst fra nogle af mine faste  dykkerpartnere, at jeg er yndefuld i vandet – det er jeg bestemt ikke på land.

Jeg er kørelærer til alle kategorier og kører i dag i en Golf Sportsvan.

vi har sendt elever ud i trafikken siden 1996

vores elever er glade for deres tid hos os

Nadja Aasmul Kristensen
Nadja Aasmul Kristensen
Læs mere
Thomas har været en kæmpe hjælp for vores søn. Allerede efter 1 køretime, sagde vores søn, at han havde lært mere end ved mange timer andet sted.
Johnny Lauge Hansen
Johnny Lauge Hansen
Læs mere
Yderste kompetente og behagelige undervisere, man føler sig tryg og sikker efter undervisning Kan kun sende mine beste anbefalinger
Ken Kristensen
Ken Kristensen
Læs mere
Velovervejet, professionel og rolig undervisning samt tilgang til unge mennesker. I særklasse en køreskole der kan anbefales.
Patrick Teglstrup Rasmussen
Patrick Teglstrup Rasmussen
Læs mere
Stor anbefaling herfra! Både sjov og seriøs undervisning! Har både taget kørekortet til bil, men nu også MC hos Sydkystens.
Joakim R
Joakim R
Læs mere
Jeg har absolut kun gode ord om Sydkystens Køreskole, og de kørelærere jeg har haft. Både teori-, køre- og glatbaneundervisning foregik rigtig godt, med søde kørelærere som hjalp én på vej, hvis der var fejl eller tvivl.
Natalia Petersen
Natalia Petersen
Læs mere
Jeg kan klart anbefale Sydkystens Køreskole. Det var en fornøjelse at være med til kursus og det føles virkeligt at lærerne gør deres bedste for at eleverne består prøverne. Jeg havde Michalah som kørelærer, hun er køreskoles nye og utroligt talentfulde instruktør. Mine bedste ønsker til Thomas og Michalah.
Tidligere
Næste

vi støtter lokalt

Vi vil meget gerne støtte lokalt og derfor er vi blevet sponsor hos

Sydkystens Køreskole blev etableret i 1996 af. I snart 30 år er mere end 12.500 elever blevet uddannet i at køre bil, motorcykel og trailerkørsel på køreskolen.

Vi sætter en stor ære i at tilbyde undervisning af høj kvalitet, og er gode til at situationsbestemme vores undervisningsmetoder til alle elever.

Alle skal føle sig trygge, og undervisning på Sydkystens køreskole skal være sjov og interessant.

Alle kørelærerne på køreskolen har de bedste intentioner om, gennem undervisningen i teori og praktik, at skabe trafiksikre trafikanter, som forstår de faresituationer der opstår, og som på en positiv måde, møder andre trafikanter med respekt og imødekommenhed.

Vi har brugt mere end 360.000 timer på vejene

læs artiklen her om sydkystens køreskole

følg med i hvad der sker på køreskolen

lad vores videoer på vore youtube hjælpe dig med et kørekort

I marts 2024 blev skolen overtaget af Flemming Holm. Flemming er lokal, fra Solrød og Greve. Først nogle år i Solrød og alle skoleårene fra starten af 70’erne til nu har han boet i Greve / Karlslunde.

Flemming har i nogle år undervist på i personbil, med trailer og bus/lastbil. Flemming er uddannet til alle kategorier og har senest undervist hos AMU JUUL med de store køretøjer.

Vi er medlem af Midtsjællands Kørelærerforening for at sikre de bedste vilkår for både vores elever og vores kørelærere i Danmarks eneste uvildige ankenævn. Lige p.t. har vi 10 kørelærere der glæder sig til at undervise netop dig.

Over 12.000 elever har fået deres kørekort

Vi er medlem af Midtsjællands Kørelærerforening for at sikre de bedste vilkår for både vores elever og vores kørelærere i Danmarks eneste uvildige ankenævn.

Lige p.t. har vi 9 kørelærere der glæder sig til at undervise netop dig.

hvad har du brug for?

Hos Sydkystens Køreskole betyder det ikke noget, om det er første gang du skal have kørekort eller om du skal tage dit kørekort igen. Du får samme høje undervisnings niveau hver gang.

Hvid personbil

Kørekort til bil

Det helt almindelige kørekort til personbil - også med automatgear

Kørekort til Motorcykel

Få kørekort til alle 3 typer af motorcykler fra 18 år og opefter.
Hestetrailer

Trailerkørekort

Få kørekort til hestetrailer, stor campingvogn eller stor trailer.
Bilnøgler

Generhvervelse

Nem generhvervelse af kørekortet uanset årsagen.
Førstehjælpskasse

Førstehjælpskursus

Det færdselsrelaterede første-hjælpskursus til kørekortet.

du kan tage dit kørekort hos sydkystens køreskole

Håndværkerbyen 19a
2670 Greve

Solrød Strandvej 92
2680 Solrød