sydkystens køreskole

mød vores kørelærer team

Helle
Jeg har deltaget i DM i svømning, flettet en vugge i pil,  og så har jeg arbejdet som lastbilchauffør. Min skolevogn er en Volvo
Kørelærer Martin fra Sydkystens Køreskole i Greve og Solrød
Martin
Jeg kender alle James Bond film, og kan løbe 400 meter på 51 sek. Så det er lige før, at jeg kan løbe fra min Citroën C4 i optræk! Men dejlig nem bil – det er det altså
Michalah
Køreskolens yngste kørelærer. Er uddannet hestemassør, og så har jeg spillet bas i et band i 7 år. Ja, og så elsker jeg alle timerne i bilen, og håber at jeg kan fremkalde den samme glæde ved at køre bil, til alle eleverne, der skal med ud at køre i min fine nye BMW
Kørelærer Michalah fra Sydkystens Køreskole i Greve og Solrød
Kørelærer Ole fra Sydkystens Køreskole i Greve og Solrød
Ole
Ældste mand i klubben. Stor LP-plade og grammofon entusiast. Min humor er til tider lige så sort som min Audi A3, så jeg håber du er frisk på lidt ”værkstedshumor!
Kørelærer Sohail fra Sydkystens Køreskole i Greve og Solrød
Sohail
KÆMPE Bollywood fan, og derfor synger jeg i køretimerne. Nogen siger, at det er ganske smukt faktisk. Bilen jeg underviser i, er en VW Polo
Kørelærer Tim fra Sydkystens Køreskole i Greve og Solrød
Tim
Sover med min cykel under sengen…. Nej det passer ikke,  – men mange kalder mig en vaskeægte cykelmyg, og mange timer bliver brugt på 2 hjul i min fritid.
Kørelærer til bil, motorcykel, trailer, lastbil og bus
Thomas
Har været burger-vender, og deltaget i DM i Rock som sanger og guitarist i 1998. Ja ja, – så gammel er jeg heller ikke! Har en ældre, men fin Volvo C30 som skolevogn.
Kørelærer Tim C fra Sydkystens Køreskole i Greve og Solrød
Tim C
Kører med automatgear i Mercedes skolevognen. Og så har jeg stort set bygget hele mit hus om selv. Uha det tog lang tid!

vi har sendt elever ud i trafikken siden 1996

Nadja Søbæk Nielsen
Nadja Søbæk Nielsen
Læs mere
Kan helt klart anbefales! 👍🏼 Fantastisk køreskole og kørelærer 👏🏻
Peter Rosenberg With
Peter Rosenberg With
Læs mere
Her har du en køreskole der sætter dig højest, ønsket om at du består og bliver en god bilist er alfa omega her. Jeg tog et lynkursus, 2 måneder og bestod alt første gang 🙂 Havde Leif som kørelære, kæft han snakker hehe... Men det på den gode måde, dejligt at vide man kan snakke og køre bil samtidig når man har bestået 🙂
Lene Steenholm Kayitmaz
Lene Steenholm Kayitmaz
Læs mere
Super god køreskole, der virkelig gør en indsats for at hjælpe dig med at består begge prøver. De vil dig det bedste!!
Natasja Seeberg Husted
Natasja Seeberg Husted
Læs mere
Super god køreskole og kørelærer. Bestod i første omgang begge gange! Kan klart anbefales 👍🏼
Emil Matthias Pedersen
Emil Matthias Pedersen
Læs mere
Det var en bedre oplevelse end regnet, sagt på en anden måde kunne jeg ikke rigtigt forestille hvad der skulle til for at forbedre oplevelsen.
Laura Pernille Klug
Laura Pernille Klug
Læs mere
Fantastisk god Køreskole! Man er sikker på at være i gode hænder og kørelæreren gør alt for at hjælpe en! Tak for en rigtig god oplevelse
Thomas Kristensen
Thomas Kristensen
Læs mere
God køreskole 👍 gode kørelærere 😎 altid serviceminded god service, og smilende flinke.😉
Anne Dúpont-Pedersen
Anne Dúpont-Pedersen
Læs mere
Kan klart anbefale sydkystens køreskole. Har haft Ole som kørerlærer, som har været helt fantastisk. Bestod i første forsøg, og det er udelukkende fordi han har været super god til at lære fra sig og udfordrer mig ☺️ Mange stjerner herfra!
Kristine Barrett
Kristine Barrett
Læs mere
Bestod begge prøver i første huk pga. dem
Vjosa Gashi
Vjosa Gashi
Læs mere
Godt sted at tage kørekort, fin og varieret undervisning. Underholdende og lærerigt. Kan klart anbefales
Tidligere
Næste

vi støtter lokalt

Vi vil meget gerne støtte lokalt og derfor er vi blevet sponsor hos

Sydkystens Køreskole blev etableret i 1996 af Johnny Jensen. I mere end 25 år er 12.000 elever blevet uddannet i at køre bil, motorcykel og trailerkørsel på køreskolen.


Vi sætter en stor ære i at tilbyde undervisning af høj kvalitet, og er gode til at situationsbestemme vores undervisningsmetoder til alle elever.

Alle skal føle sig trygge, og undervisning på Sydkystens køreskole skal være sjov og interessant.

Alle kørelærerne på køreskolen har de bedste intentioner om, gennem undervisningen i teori og praktik, at skabe trafiksikre trafikanter, som forstår de faresituationer der opstår, og som på en positiv måde, møder andre trafikanter med respekt og imødekommenhed.

Vi har brugt mere end 360.000 timer på vejene

læs artiklen her om sydkystens køreskole

følg med i hvad der sker på køreskolen

lad vores videoer på vore youtube hjælpe dig med et kørekort

I marts 2020 blev skolen overtaget af Thomas Jørgensen. Thomas har mere end 25 års erfaring med trafiksikkerhedsarbejde.

I 20 år som politiassistent og vicepolitikommisssær i en større færdselsafdeling, og efterfølgende som ejer af Hedehusene Køreskole Aps og TrafikTolerance Aps, hvor Thomas stadig løser trafiksikkerhedsopgaver for transportbranchen.

Vi er medlem af Midtsjællands Kørelærerforening for at sikre de bedste vilkår for både vores elever og vores kørelærere i Danmarks eneste uvildige ankenævn. Lige p.t. har vi 9 kørelærere der glæder sig til at undervise netop dig.

Over 12.000 elever har fået deres kørekort

Vi er medlem af Midtsjællands Kørelærerforening for at sikre de bedste vilkår for både vores elever og vores kørelærere i Danmarks eneste uvildige ankenævn.

Lige p.t. har vi 9 kørelærere der glæder sig til at undervise netop dig.

hvordan kan vi hjælpe dig?

Hvid personbil

kørekort til bil

Alle biler under 3500 kg og maximalt 9 siddepladser, samt bil med anhænger (samlet vogntog på max. 3500 kg), traktor, trehjulet motorcykel og knallert 45

Bilnøgler

GENERHVERVelse

Betinget frakendelse, ubetinget frakendelse og kørselsforbud, og hvad der skal der, for at jeg kan fortsætte med at køre i trafikken?

TRAILERKØREKORT

Skal du køre med stor hestetrailer eller med en stor campingvogn, hvor bil og anhænger tilsammen vejer mere end 3.500 kg i totalvægt, skal du tage et trailerkørekort

førstehjælpskursus

Før du kan få godkendt din ansøgning om at få kørekort, skal du gennemføre et færdselsrelateret førstehjælpskursus.

du kan tage dit kørekort hos sydkystens køreskole

Håndværkerbyen 19a
2670 Greve

Solrød Strandvej 92
2680 Solrød