generhvervelse af kørekort hos sydkystens køreskole

GENERHVERV, KONTROL­LERENDE KØREPRØVE OG SÆRLIG KØRE­UNDERVISNING

0

køretimer

0

elever med kørekort

0

års erfaring

vores elever er glade for deres tid hos os

Nadja Aasmul Kristensen
Nadja Aasmul Kristensen
Læs mere
Thomas har været en kæmpe hjælp for vores søn. Allerede efter 1 køretime, sagde vores søn, at han havde lært mere end ved mange timer andet sted.
Johnny Lauge Hansen
Johnny Lauge Hansen
Læs mere
Yderste kompetente og behagelige undervisere, man føler sig tryg og sikker efter undervisning Kan kun sende mine beste anbefalinger
Ken Kristensen
Ken Kristensen
Læs mere
Velovervejet, professionel og rolig undervisning samt tilgang til unge mennesker. I særklasse en køreskole der kan anbefales.
Patrick Teglstrup Rasmussen
Patrick Teglstrup Rasmussen
Læs mere
Stor anbefaling herfra! Både sjov og seriøs undervisning! Har både taget kørekortet til bil, men nu også MC hos Sydkystens.
Joakim R
Joakim R
Læs mere
Jeg har absolut kun gode ord om Sydkystens Køreskole, og de kørelærere jeg har haft. Både teori-, køre- og glatbaneundervisning foregik rigtig godt, med søde kørelærere som hjalp én på vej, hvis der var fejl eller tvivl.
Natalia Petersen
Natalia Petersen
Læs mere
Jeg kan klart anbefale Sydkystens Køreskole. Det var en fornøjelse at være med til kursus og det føles virkeligt at lærerne gør deres bedste for at eleverne består prøverne. Jeg havde Michalah som kørelærer, hun er køreskoles nye og utroligt talentfulde instruktør. Mine bedste ønsker til Thomas og Michalah.
Tidligere
Næste
stopskilt

du må ikke køre bil og det skal der gøres noget ved

Hvis du har fået en dom for at køre for stærkt, har fået for mange klip, eller har kørt spiritus-/narko – kørsel, så vil du nu stå i den situation, at du skal bestå en ”kontrollerende køreprøve”, for at få lov til at fortsætte med at køre bil.

NYD FRIHEDEN IGEN OG FÅ DIT KØREKORT TILBAGE MED HJÆLP FRA SYDKYSTENS KØRESKOLE

Der er forskellige regler du skal imødekomme når du skal, have dit kørekort igen. Vi gør det nemt at forstå og får dig i mål

ung mand og pige kører bil

AT GENERHVERVE SIT KØREKORT ER NEMMERE END DU TROR

Trafiklys Rødt Lys

1. Book tid til at tage kørekort

- og lad fortid være fortid
Trafiklys Gult Lys

2. Gennemfør de nødvendige

– under trygge og sjove forhold.
Trafiklys Grønt Lys

3. Bestå, og kør sikkert ud

– og glæd dig til at køre bil igen

GENERHVERVELSE OG KONTROLLERENDE KØREPRØVE

Hvis du skal generhverve dit kørekort eller gennemføre en kontrollerende køreprøve skal du både bestå en teoriprøve og en praktisk prøve.

Teoriprøven består af 25 billeder af færdselssituationer, som du skal forholde dig til og afkrydse ja eller nej til. Der accepteres 5 billedfejl for at bestå.

Den praktiske køreprøve har en varighed af 30-45 min. Under kørslen skal du vise, at du bevarer fuldt herredømme over køretøjet, at du reagerer hensigtsmæssigt i de situationer du kommer ud for, og at du handler korrekt på tavler og anvisninger.

SÆRLIG KØREUNDERVISNING

Er det mindre end 3 år siden, du fik dit første kørekort, kan du idag idømmes et kørselsforbud, indtil der er gennemført 8 kørelektioner og 8 teorilektioner dvs. alle elementer fra undervisningsplanen til kat. B skal indgå i forløbet. Se pris nedenfor.​

ANT KURSUS

Kursus i alkohol, narko og trafik skal du have, hvis du har mistet kørekortet på grund af spiritus-/kørsel og ønsker at få dit kørekort igen. Kurset består af 4 lektioner på hver 2½ time fordelt over 4 uger. For oplysning om kurserne, skal du kontakte Borgerservice i din kommune.

HELBREDSORIENTERENDE KØREPRØVE

Din læge kan skønne, at det er nødvendigt med en helbredsorienterende køreprøve af forskellige årsager. En sådan køreprøve er gebyrfri, kræver ikke teoriprøve, men du skal regne med minimum 2-4 kørelektioner inden køreprøven.

UNDERVISNING til generhvervelse

Vi mener ikke, at det behøver være tørt eller kedeligt at gå til køreundervisning, så vi er altid i godt humør og lægger vægt på kvalitet og service i undervisningen, samtidig med at vi har smil på læben og gør vores bedste for at lede dig frem mod målet !!

generhverv kørekort pris

Hvad koster det at få lov til at køre igen?

Kortet igen

(efter en frakendelse)

DKK 4.995

Fysisk fremmøde (Når det ønskes og uden tilmelding)

Hver onsdag kl. 16:30-18:00 i vores Solrød afdeling

Hvor en kørelærer hjælper med forståelse af teoristoffet og gennemfører 2 fulde teoriprøver pr. gang.

Kørselsforbud

(særlig sanktion for unge trafikanter)

DKK 6.995

Fysisk fremmøde (Når det ønskes og uden tilmelding)

Hver onsdag kl. 16:30-18:00 i vores Solrød afdeling

Hvor en kørelærer hjælper med forståelse af teoristoffet og gennemfører 2 fulde teoriprøver pr. gang.

Husk at medbringe lægeattest

Skal købes hos egen læge og afregnes hos lægen

Ekstra kørelektion pr. lektion

Ekstralektioner beror på et individuelt skøn og afregnes seperat med kørelærer

Prøvegebyr (til Færdselsstyrelsen)

Specielt for generhvervelse. Sendes direkte til eleven via E-boks og betales seperat

ER DER NOGET ANDET VI KAN HJÆLPE MED

Hos Sydkystens Køreskole betyder det ikke noget, om det er første gang du skal have kørekort eller om du skal tage dit kørekort igen. Du får samme høje undervisnings niveau hver gang.

Hvid personbil

Kørekort til bil

Det helt almindelige kørekort til personbil - også med automatgear

Kørekort til Motorcykel

Få kørekort til alle 3 typer af motorcykler fra 18 år og opefter.
Hestetrailer

Trailerkørekort

Få kørekort til hestetrailer, stor campingvogn eller stor trailer.
Bilnøgler

Generhvervelse

Nem generhvervelse af kørekortet uanset årsagen.
Førstehjælpskasse

Førstehjælpskursus

Det færdselsrelaterede første-hjælpskursus til kørekortet.

Har du nogle spørgsmål til generhvervelse af kørekort

FAQ

Det er vigtigt at du venter med at henvende dig til køreskolen, til du har modtaget din endelige afgørelse fra politiet. Og hvis du har mistet kortet i en ubetinget frakendelse, skal du vente til din frakendelsestid er helt overstået (oftest 3 år) Generhvervelsen kan ikke gå i gang før myndighederne har givet tilladelse, og påbegyndt undervisning vil således være spildt. Skyldes generhvervelsen en sag om alkohol eller narko kørsel, skal du gennemfører et ANT-kursus af en måneds varighed. Kurset tages i din egen region, og kurset skal gennemføres før du henvender dig til køreskolen for start på generhvervelsen.

Da du kun har haft dit kørekort i under 3 år, har du altså nu fået et kørselsforbud, og må ikke køre bil før du har modtaget 8 teoritimer og 8 køretimer, samt bestået en teoriprøve og en praktisk prøve. Kontakt køreskolen for yderligere vejledning.

Se spørgsmål 1 ovenfor. Dernæst skal du bestå en kontrollerende køreprøve, som både er en teoriprøve og en praktisk prøve. Sydkystens Køreskole tilbyder hjælp til teorien interaktivt og gennem en ugentlig fysisk teoriprøvetræning. Når teoriprøven er bestået, køres sædvanligvis 4 lektioner med en af køreskolens kørelærere. Køreprøven bestås herefter i samme bil som den der er trænet kørsel i, og dette på forskellige prøve-steder på Sjælland.

Du kan fremskynde processen lidt, ved selv at tage op på Borgerservice med din ansøgning om at generhverve kørekortet. Husk at medbringe de nødvendige papirer (se nedenfor)

Når du har fået en afgørelse omkring din sag, skal Borgerservice se denne fysisk når de godkender din ansøgning om generhvervelse. Ansøgningen kan du selv hente på Færdselsstyrelsens hjemmeside, underskrive og udfylde denne, og sammen med afgørelsen, få godkendt din ansøgning om kørekort (P-23) fysisk på Borgerservice

du kan generhverve dit kørekort hos sydkystens køreskole

Solrød Strandvej 92
2680 Solrød