førstehjælpskursus
hos sydkystens køreskole

Et førstehjælpskursus af høj kvalitet, med en underholdende instruktør på vores køreskole i Greve & Solrød

0

køretimer

0

elever med kørekort

0

års erfaring

vores elever er glade for deres tid hos os

Nadja Aasmul Kristensen
Nadja Aasmul Kristensen
Læs mere
Thomas har været en kæmpe hjælp for vores søn. Allerede efter 1 køretime, sagde vores søn, at han havde lært mere end ved mange timer andet sted.
Johnny Lauge Hansen
Johnny Lauge Hansen
Læs mere
Yderste kompetente og behagelige undervisere, man føler sig tryg og sikker efter undervisning Kan kun sende mine beste anbefalinger
Ken Kristensen
Ken Kristensen
Læs mere
Velovervejet, professionel og rolig undervisning samt tilgang til unge mennesker. I særklasse en køreskole der kan anbefales.
Patrick Teglstrup Rasmussen
Patrick Teglstrup Rasmussen
Læs mere
Stor anbefaling herfra! Både sjov og seriøs undervisning! Har både taget kørekortet til bil, men nu også MC hos Sydkystens.
Joakim R
Joakim R
Læs mere
Jeg har absolut kun gode ord om Sydkystens Køreskole, og de kørelærere jeg har haft. Både teori-, køre- og glatbaneundervisning foregik rigtig godt, med søde kørelærere som hjalp én på vej, hvis der var fejl eller tvivl.
Natalia Petersen
Natalia Petersen
Læs mere
Jeg kan klart anbefale Sydkystens Køreskole. Det var en fornøjelse at være med til kursus og det føles virkeligt at lærerne gør deres bedste for at eleverne består prøverne. Jeg havde Michalah som kørelærer, hun er køreskoles nye og utroligt talentfulde instruktør. Mine bedste ønsker til Thomas og Michalah.
Tidligere
Næste
Førstehjælpskurser hos FirstHelp.dk

du kan ikke få dit kørekort hvis ikke du består dit førstehjælpskursus

Derfor sørger vi for at undervisningen er så god, så du kan bestå dit kursus.

få selvtillid med et førstehjælpskursus

Efter at have bestået førstehjælpskurset, så ved du hvordan du skal reagere hvis der skulle ske et uheld

Ung fyr hjælper mand

at tage et førstehjælpskursus er lige til

Trafiklys Rødt Lys

1. Book tid til kurset

– og start rejsen mod et kørekort
Trafiklys Gult Lys

2. Få kompetent undervisning

– under trygge og sjove forhold.
Trafiklys Grønt Lys

3. Bestå, og få selvtillid

– vær tryg ved at redde liv

førstehjælpskursus til kørekort

er et førstehjælpskurus nødvendigt?

​For at du kan gå op til henholdsvis teoriprøve og køreprøve skal du have gennemført et otte timers færdselsrelateret førstehjælpskursus.

Hos Sydkystens Køreskole har vi derfor fået uddannet vore egne instruktører, som er klar til at lære dig alt om hvordan du kan hjælpe andre i det tilfælde at uheldet er ude i trafikken eller andre steder.

Vi gør meget ud af gennemføre kurset på en sjov og spændende måde, med stor vægt på praktiske øvelser, således at du under selve undervisning får lejlighed til at træne i de situationer som opstår ude i virkeligheden.

vi er medlem af Foreningen Selvstændige FørstehjælpsInstruktører (FSFI)

Vores uddannelse op med løbende efteruddannelse, således at vi altid er opdateret indenfor emnet.

LOVKRAV til førstehjælp

Fra 1. oktober 2006 skal alle, som erhverver kørekort første gang gennemgå et 8 timers færdselsrelateret førstehjælpskursus. Førstehjælpskurset skal være gennemført ved indleveringen af ansøgningen om kørekort til politiet, og må ikke være over 1 år gammelt. Dokumentation for gennemført førstehjælpskursus skal vedlægges i form af et gyldigt førstehjælpsbevis. Der kan ikke bestilles teoriprøve uden førstehjælpsbevis.

Politiet kan for personer med handicap i særlige tilfælde dispensere fra kravet om gennemførelse af dele af det færdselsrelaterede førstehjælpskursus. Politiet kan endvidere i særlige tilfælde dispensere fra kravet om et kursusbevis for gennemførelse af det færdselsrelaterede førstehjælpskursus, såfremt ansøgeren inden for det seneste år har gennemgået et tilsvarende førstehjælpskursus, eller såfremt ansøgeren i øvrigt må anses for at have tilstrækkelige færdigheder og viden om førstehjælp.

KURSUSSTART

Vi tilbyder dig kurser 2-3 gange hver måned – vi underviser i førstehjælp både på hverdage og i weekender.

hvad koster det at tage et førstehjælpskursus?

førstehjælpskursus pris

Hvad koster et førstehjælpskursus hos Sydkystens Køreskole?

Førstehjælpskursus

DKK 700

Tag et færdselsrelateret førstehjælpskursus hos FirstHelp.dk, som er medlem af Foreningen Selvstændige FørstehjælpsInstruktører (FSFI)

 

Hvad lærer du på et førstehjælpskurus

ER DER NOGET ANDET VI KAN HJÆLPE MED

Hos Sydkystens Køreskole betyder det ikke noget, om det er første gang du skal have kørekort eller om du skal tage dit kørekort igen. Du får samme høje undervisnings niveau hver gang.

Hvid personbil

Kørekort til bil

Det helt almindelige kørekort til personbil - også med automatgear

Kørekort til Motorcykel

Få kørekort til alle 3 typer af motorcykler fra 18 år og opefter.
Hestetrailer

Trailerkørekort

Få kørekort til hestetrailer, stor campingvogn eller stor trailer.
Bilnøgler

Generhvervelse

Nem generhvervelse af kørekortet uanset årsagen.
Førstehjælpskasse

Førstehjælpskursus

Det færdselsrelaterede første-hjælpskursus til kørekortet.

Har du nogle spørgsmål til førstehjælpskurset

FAQ

Det er vigtigt, at førstehjælpskurset er godkendt som værende kompetencegivende til at tage kørekort med. Det skal altså være et 8 timers færdselsrelateret førstehjælpskursus, og dette må ikke være ældre end 1 år fra udstedelsesdatoen.

Når du har traktorkørekort, kan du bruge førstehjælpsbeviset fra traktorundervisningen til at tage kørekort til bil. Dette bevis må dog ikke være ældre end 3 år. Samme regel gælder desværre ikke når man har taget knallertkørekort. Her gælder 1 års forældelsesfristen på kun 1 år altså stadig

En stor del af undervisningen bruges på at træne hjerte- lunge- redning. Du skal derfor påregne praktisk gennemførelse af øvelser med genoplivningsdukker. Øvelserne gennemføres med højt fokus på hygiejne og tryghed for alle.

Nej, udgangspunktet er netop, at du kun skal gennemføre det færdselsrelaterede førstehjælpskursus når du er ”førstegangserhverver”. Ønsker du derfor kørekort til motorcykel, lastbil, bus eller trailerkort, så skal du ikke have kurset igen.

Vi anbefaler at du tager kurset på vores køreskole, hvor vi kan garantere høj kvalitet i undervisningen. Kurset bookes via dette link: www.FirstHelp.dk

du kan tage dit førstehjælpskursus hos sydkystens køreskole

Håndværkerbyen 19a
2670 Greve

Solrød Strandvej 92
2680 Solrød