Ekspres hold​

Nu kan du i løbet af sommerferien deltage i teorihold, som afholdes som ekspreshold med et forløb over ca. 17 dage om formiddagen (teori 9-12).

Du bliver altså på eksprestid klar til en teoriprøve og kan i forløbet få al den hjælp og støtte du måtte ønske/have behov for således at du nemt og bekvemt kan bestå teoriprøven hos politiet. Når du har bestået din teoriprøve hjælper vi dig hurtigst muligt med en praktisk prøve.

Udover den normale undervisning tilbydes du i dagtimerne ekstra undervisning og teoritests, hvilket vil sikre dig optimal mulighed for at kunne bestå teoriprøven 1.gang. Hvis du skal ud og rejse i løbet af ferien er der mulighed for at du kan “flytte” rundt mellem de 2 planlagte hold. Vi kan sammen planlægge dit optimale forløb for dig i sommerferien.

Hold startes op ved minimum 5 deltagere og der kan være max. 9 deltagere pr. hold TILMELD DIG ELLER SKRIV TIL OS HER​ – HUSK VI ER TIL FOR DIG – DU KAN FLEXE MELLEM HOLDENE.

Udnyt din skoleferie til at komme godt igang med dit kørekort !! NB! husk at det kræver en indsats både af dig selv og vor køreskole at gennemføre den lovpligtige undervisning på et sådant intensivt forløb!

Husk at udover lovpakken skal du have det obligatoriske færdselsrelaterede førsthjælpskursus. (Se prislisten for yderligere omkostninger der vil komme).

I sommerferien år 2020 har vi planlagt følgende ekspreshold:

Husk at tilmelde dig i god tid for at sikre dig en plads, der er begrænset antal pladser. Husk du kan “flexe” mellem holdene efter behov.

Greve afd. Håndværkerbyen 19 A, 2670 Greve. (10 min. gang fra Greve Station)
Opstart: onsdag d. 15/7-20 slut ca. 06/8-20

Solrød afd. Solrød Strandvej 92, 2680 Solrød Strand.
Opstart: tirsdag d. 7/7-20 slut ca. 29/7-20​

 

Vi hjælper dig trygt og sikkert ud på vejene

Vi hjælper dig på en sjov og let måde igennem forløbet. Du behøver bare at bruge en enkel aften om ugen fra 18-21. Vi har mange års erfaring i at forklare dig teoristoffet.

– Vi bruger det seneste undervisningsmateriale og alle vores lærere er pædagogisk anlagte og er altid opdaterede med kurser. Hos os bliver du undervist af mennesker – vælg os!