Generhvervelse og Kontrollerende Køreprøve

 

Generhvervelse af kørekort, kræver en genopfriskning af teorien til køreuddannelsen. Uden træning i teori, er det ikke muligt at bestå en teoriprøve.

Hver onsdag i 2020 (fra 1. august), på adressen, Solrød Strandvej 92, 2680 Solrød,

tilbyder vi derfor teoriprøvetræning fra kl. 1630 – 1800. (enkelte ændringer kan forekomme i ferieperioder og på helligdage)

Foruden denne træning i teorilokalet, er det vigtigt, at du erhverver dig en miniteoribog inkl. interaktive teoriprøver, når du skal gøre dig klar til generhvervelsen. Denne bog og kode kan købes på køreskolen for 500 kroner.

​HUSK, hos os er det mennesker der underviser dig og vi har stor erfaring så vi kan rådgive og vejlede dig, så du kan bestå prøverne 1.gang.

Søger du yderligere oplysninger, kan du kontakte os på tlf. 70 22 44 87. Du kan også sende os en mail ved at klikke her: tj@sydkystens.dk

Når du tilmelder dig, bedes du oplyse navn, adresse og telefonnummer. Du vil herefter modtage en bekræftelse på din tilmelding. Vi ser frem til at høre fra dig!

 

Vi hjælper dig trygt og sikkert ud på vejene

Vi hjælper dig på en sjov og let måde igennem forløbet. Deltag på eksisterende teorihold, hvor alt stof gennemgås som tavleundervisning (her behøver du ikke være med mere end 1-2 gange), ligesom du gives mulighed for at træne prøver hjemme via vores interaktive undervisningsprogram. Vi har mange års erfaring i at forklare dig teoristoffet, så du nemt og hurtigt kan generhverve dit kørekort. 

– Vi bruger det seneste undervisningsmateriale og alle vores lærere er pædagogisk anlagte og er altid opdaterede med kurser. Hos os bliver du undervist af mennesker – vælg os!