Generhvervelse og Kontrollerende Køreprøve

 

Generhverv teori på nedenstående datoer fra kl. 15.30 – 18.30 i vores Greve-afdeling: Håndværkerbyen 19, Greve

Mandage i 2020

20/4 – 25/5 – 15/6 – 10/8 – 7/9 – 26/10 – 23/11

Det er kun nødvendigt at du deltager en mandag fra 1530-1830, men efter behov er du velkommen på flere hold. (ændringer kan forekomme, hør nærmere).

Er der ingen af datoerne ovenover der passer dig? Så snak med os om det, vi plejer at kunne hjælpe. Når du har deltaget i et mandagskursus har du ubegrænset teori i 3 måneder. dvs. du kan efterfølgende komme til alt det teori, som netop du har brug for på vores eksisterende teorihold. Det er den sikre vej til at bestå prøverne 1. gang.​

LINK TIL PRISLISTE

​HUSK, hos os er det mennesker der underviser dig og vi har stor erfaring så vi kan rådgive og vejlede dig, så du kan bestå prøverne 1.gang.

Søger du yderligere oplysninger, kan du kontakte os på tlf. 70 22 44 87. Du kan også sende os en mail ved at klikke her: sydkystens@mail.dk

Når du tilmelder dig, bedes du oplyse navn, adresse og telefonnummer. Du vil herefter modtage en bekræftelse på din tilmelding. Vi ser frem til at høre fra dig!

 

Vi hjælper dig trygt og sikkert ud på vejene

Vi hjælper dig på en sjov og let måde igennem forløbet. Deltag på eksisterende teorihold, hvor alt stof gennemgås som tavleundervisning (her behøver du ikke være med mere end 1-2 gange), ligesom du gives mulighed for at træne prøver hjemme via vores interaktive undervisningsprogram. Vi har mange års erfaring i at forklare dig teoristoffet, så du nemt og hurtigt kan generhverve dit kørekort. 

– Vi bruger det seneste undervisningsmateriale og alle vores lærere er pædagogisk anlagte og er altid opdaterede med kurser. Hos os bliver du undervist af mennesker – vælg os!