Generhverv, kontrol­lerende KP og særlig køre­undervisning

Hvis du ønsker at tilmelde dig træning til generhvervelse, samt køb af teoribog og interaktiv kode til teoriprøver, bedes du ringe til os på tlf. 70 22 44 87 eller du kan sende os en mail her tj@sydkystens.dk

Når du tilmelder dig skal vi bede om:

Navn, adresse og tlf.nr. så vil du modtage en bekræftigelse på din tilmelding hos os.
Vi ser frem til at høre fra dig!​

Generhvervelse og kontrollerende køreprøve

Hvis du skal generhverve dit kørekort eller gennemføre en kontrollerende køreprøve skal du både bestå en teoriprøve og en praktisk prøve.

Teoriprøven består af 25 billeder af færdselssituationer, som du skal forholde dig til og afkrydse ja eller nej til. Der accepteres 5 billedfejl for at bestå.

Den praktiske køreprøve har en varighed af 30-45 min. Under kørslen skal du vise, at du bevarer fuldt herredømme over køretøjet, at du reagerer hensigtsmæssigt i de situationer du kommer ud for, og at du handler korrekt på tavler og anvisninger.

Særlig køreundervisning

Er det mindre end 3 år siden, du fik dit første kørekort, kan du idag idømmes et kørselsforbud, indtil der er gennemført 8 kørelektioner og 8 teorilektioner dvs. alle elementer fra undervisningsplanen til kat. B skal indgå i forløbet. Se pris nedenfor.​

ANT KURSUS

Kursus i alkohol, narko og trafik skal du have, hvis du har mistet kørekortet på grund af spiritus-/kørsel og ønsker at få dit kørekort igen. Kurset består af 4 lektioner på hver 2½ time fordelt over 4 uger. For oplysning om kurserne, skal du kontakte Borgerservice i din kommune.

HELBREDSORIENTERENDE KØREPRØVE

Din læge kan skønne, at det er nødvendigt med en helbredsorienterende køreprøve af forskellige årsager. En sådan køreprøve er gebyrfri, kræver ikke teoriprøve, men du skal regne med minimum 2-4 kørelektioner inden køreprøven.

HVER ONSDAG, gennemføres teoriprøver og træning til generhvervelse.

HVER ONSDAG FRA KL.1630- 1800 (afvigelser KAN forekomme i ferieperioder og helligdage) afvikles teoriprøvetræning for alle kunder på køreskolen i SOLRØD (fra 1/8 får vi ny adresse i Solrød, nemlig Solrød Strandvej 92). Vi anbefales ligeledes, at man køber adgang til vores interaktive teoriundervisningssystem, med relevant stof og masser af teoriprøver, der ligner politiets teoriprøver. Adgangen kan opnås i 4 måneder, og prisen for adgangen er 500 kroner.
Det betyder for dig, at du efter dit individuelle behov kan deltage i alt det teori, fysisk og interaktivt, der skal til for, at du kan bestå teoriprøven – Det er din sikkerhed for, at du får fuld valuta for pengene!

Kørelektioner

For at få bestilt en teoriprøve, skal du have godkendt din ansøgning om kørekort på Borgerservice (BS). Du møder selv op på BS, medbringende dine papirer fra Politiet, hvor der fremgår at du nu må generhverve. Husk legitimation) Når godkendelsen er på plads, kan du bestille teoriprøven selv på Borgerservice. Vi kan også hjælpe med denne proces. Når du så har bestået teoriprøven kan vi beramme en praktisk prøve til dig. Denne bestilling skal ske via en køreskole.

Du skal normalt forvente at bruge 2 – 4 kørelektioner til at “finpudse” dine kørefærdigheder. Husk på, vi kan ikke lære dig at køre bil, – vi kan lære dig at bestå en køreprøve! Derfor er det vigtigt, at du går ind i opgaven med et positivt syn på de vejledninger kørelæreren giver dig.

Undervisning

Vi mener ikke, at det behøver være tørt eller kedeligt at gå til køreundervisning, så vi er altid i godt humør og lægger vægt på kvalitet og service i undervisningen, samtidig med at vi har smil på læben og gør vort bedste for at lede dig frem mod målet !!

KLIK HER FOR TILMELDING eller ring på tlf. 70 22 44 87

 

Vi hjælper dig trygt og sikkert ud på vejene

– Vi bruger det seneste undervisningsmateriale og alle vores lærere er pædagogisk anlagte og er altid opdaterede med kurser. Hos os bliver du undervist af mennesker – vælg os!