Generhverv, kontrol­lerende KP og særlig køre­undervisning

Hvis du ønsker at tilmelde dig et af vores mandagskurser, eller du ønsker yderligere oplysninger – bedes du ringe til os på tlf. 70 22 44 87 eller du kan sende os en mail her sydkystens@mail.dk

Når du tilmelder dig skal vi bede om:

Navn, adresse og tlf.nr. så vil du modtage en bekræftigelse på din tilmelding hos os.
Vi ser frem til at høre fra dig!​

Generhvervelse og kontrollerende køreprøve

Hvis du skal generhverve dit kørekort eller gennemføre en kontrollerende køreprøve skal du både bestå en teoriprøve og en praktisk prøve.

Teoriprøven består af 25 billeder af færdselssituationer, som du skal forholde dig til og afkrydse ja eller nej til. Der accepteres 5 billedfejl for at bestå.

Den praktiske køreprøve har en varighed af 30-45 min. Under kørslen skal du vise, at du bevarer fuldt herredømme over køretøjet, at du reagerer hensigtsmæssigt i de situationer du kommer ud for, og at du handler korrekt på tavler og anvisninger.

Vi har specialiseret os i at hjælpe dig med at generhverve dit kørekort, samt at bestå en kontrollerende køreprøve. På intro-mandagen, undervises du fortrinsvis sammen med ligesindede, som jo alle tidligere har kørt bil.

Særlig køreundervisning

Er det mindre end 3 år siden, du fik dit første kørekort, kan du idag idømmes et kørselsforbud, indtil der er gennemført 8 kørelektioner og 8 teorilektioner dvs. alle elementer fra undervisningsplanen til kat. B skal indgå i forløbet. Se pris nedenfor.​

ANT KURSUS

Kursus i alkohol, narko og trafik skal du have, hvis du har mistet kørekortet på grund af spiritus-/kørsel og ønsker at få dit kørekort igen. Kurset består af 4 lektioner på hver 2½ time fordelt over 4 uger. For oplysning om kurserne, skal du kontakte Borgerservice i din kommune.

HELBREDSORIENTERENDE KØREPRØVE

Din læge kan skønne, at det er nødvendigt med en helbredsorienterende køreprøve af forskellige årsager. En sådan køreprøve er gebyrfri, kræver ikke teoriprøve, men du skal regne med minimum 2-4 kørelektioner inden køreprøven.

MANDAGSKURSER

Vi tilbyder særlig generhverver-intro hver måned (se kommende datoer her på siden).
Vi starter med en nødvendig opdatering af din teoretiske viden ved en gennemgang af teoristoffet i nøglepunkter, som naturligvis tilpasses kursisternes viden og behov. Efter denne opdatering går vi igang med at øve din færdighed i at kunne bestå politiets teoriprøve, dette foregår ved at gennemføre flere teoriprøver på niveau med politiets prøver – vi gennemgår naturligvis prøverne og analyserer billederne, således at du stille og roligt, og på en pædagogisk måde trænes til at kunne bestå teoriprøven første gang!!

Når du har været til introforløb, kan du frit vælge at være med til teoriundervisning på vores eksisterende teorihold i Greve og Solrød, ligesom der hver onsdag kl. 1600-1730 (afvigelser KAN forekomme) afvikles teoriprøvetræning for alle kunder på køreskolen i Solrød. Vi anbefales ligeledes, at man køber adgang til vores interaktive teoriundervisningssystem, med relevant stof og masser af teoriprøver, der ligner politiets teoriprøver. Adgangen kan opnås i 4 måneder, og prisen for adgangen er 500 kroner.
Det betyder for dig, at du efter dit individuelle behov kan deltage i alt det teori, fysisk og interaktivt, der skal til for, at du kan bestå teoriprøven – Det er din sikkerhed for, at du får fuld valuta for pengene!

Kørelektioner

For at få bestilt en teoriprøve, skal du have godkendt din ansøgning om kørekort på Borgerservice. Når godkendelsen er på plads, kan du bestille teoriprøven selv på Borgerservice. Vi kan også hjælpe med denne proces. Når du så har bestået teoriprøven kan vi beramme en praktisk prøve til dig. Denne bestilling skal ske via en køreskole.

Du skal normalt forvente at bruge 2 – 4 kørelektioner til at “finpudse” dine kørefærdigheder. Husk på, vi kan ikke lære dig at køre bil, – vi kan lære dig at bestå en køreprøve! Derfor er det vigtigt, at du går ind i opgaven med et positivt syn på de vejledninger kørelæreren giver dig.

Undervisning

Vi mener ikke, at det behøver være tørt eller kedeligt at gå til køreundervisning, så vi er altid i godt humør og lægger vægt på kvalitet og service i undervisningen, samtidig med at vi har smil på læben og gør vort bedste for at lede dig frem mod målet !!

Mandage i 2020

20/4 – 25/5 – 15/6 – 10/8 – 7/9 – 26/10 – 23/11
Det er kun nødvendigt at du deltager 1 mandag fra 1530-1830, men efter behov er du velkommen på flere hold. (ændringer kan forekomme, hør nærmere).

KLIK HER FOR TILMELDING eller ring på tlf. 70 22 44 87

 

Vi hjælper dig trygt og sikkert ud på vejene

– Vi bruger det seneste undervisningsmateriale og alle vores lærere er pædagogisk anlagte og er altid opdaterede med kurser. Hos os bliver du undervist af mennesker – vælg os!