Generhverv, kontrol­lerende KP og særlig køre­undervisning

Hvis du ønsker at tilmelde dig et af vores mandagskurser, eller du ønsker yderligere oplysninger – er du velkommen til at ringe til os på tlf. 70 22 44 87 eller du kan sende os en mail ved at taste her sydkystens@mail.dk – Når du tilmelder dig skal vi bede om:

Navn, adresse og tlf.nr. så vil du modtage en bekræftigelse på din tilmelding hos os.
Vi ser frem til at høre fra dig!​

Generhvervelse og kontrollerende køreprøve

Hvis du skal generhverve dit kørekort eller gennemføre en kontrollerende køreprøve skal du både bestå en teoriprøve og en praktisk prøve i dine kørefærdigheder.
Hos os bliver du undervist af mennesker, med stor erfaring, som kan rådgive og vejlede dig så du består 1.gang.

Teoriprøven består af 25 billeder af færdselssituationer, som du skal forholde dig til og afkrydse ja eller nej til. Der accepteres 5 fejl for at bestå.

Den praktiske køreprøve har en varighed af 30-45 min., hvor du under kørslen skal vise at du bevarer fuldt herredømme over køretøjet og reagerer rigtigt på tavler og anvisninger iøvrigt, samt at du kan manøvrere bilen korrekt under de færdselssituationer der kan opstå i trafikken.

Vi har specialiseret os i at hjælpe dig med at generhverve dit kørekort, samt at bestå en kontrollerende køreprøve. Vi kan tilbyde dig en målrettet professionel undervisning, hvor du fortrinsvis undervises sammen med ligesindede, som jo alle tidligere har kørt bil.

Særlig køreundervisning

Er det mindre end 3 år siden, du fik dit første kørekort, kan du idag idømmes et kørselsforbud, indtil der er gennemført 8 kørelektioner og 7 teorilektioner dvs. alle elementer fra undervisningsplanen til kat. B skal indgå i forløbet. Se pris nedenfor.​

A/T KURSUS

Kursus i alkohol og trafik skal du have, hvis du har mistet kørekortet på grund af spirituskørsel og ønsker at få dit kørekort igen. Kurset består af 4 lektioner på hver 2½ time fordelt over 4 uger. For oplysning om kurserne, skal du kontakte Borgerservice i din kommune.

HELBREDSORIENTERENDE KØREPRØVE

Din læge kan skønne, at det er nødvendigt med en helbredsorienterende køreprøve af forskellige årsager. En sådan køreprøve er gebyrfri, kræver ikke teoriprøve, men du skal regne med minimum 2-4 kørelektioner inden køreprøven.

MANDAGSKURSER

Vi tilbyder dig teori-undervisning hver mandag fra kl. 15-19.
Vi starter med en kort nødvendig opdatering af din teoretiske viden ved en gennemgang af teoristoffet i nøglepunkter, som naturligvis tilpasses kursisternes viden og behov. Efter denne opdatering går vi igang med at øve din færdighed i at kunne bestå politiets teoriprøve, dette foregår ved at gennemføre flere teoriprøver på niveau med politiets prøver – vi gennemgår naturligvis prøverne og analyserer billederne, således at du stille og roligt og på en pædagogisk måde trænes til at kunne bestå teoriprøven første gang!!

Ubegrænset teori i 3 mdr. har du, når du har betalt og deltaget på et af vore mandagskurser.
Det betyder for dig at du efter dit individuelle behov kan deltage i alt det teori, der skal til for, at du kan bestå teoriprøven – Det er din sikkerhed for, at du får fuld valuta for pengene!

Kørelektioner

Når du har bestået teoriprøven kan vi beramme en praktisk prøve til dig – vi anvender enten Køge eller København som prøvested, idet vi er godt kendt med disse områder.

Du skal normalt forvente at bruge 2 – 4 kørelektioner til at “finpudse” dine kørefærdigheder – ikke fordi, du ikke kan køre bil, men vi har jo nok alle vores uvaner i trafikken eller…

Undervisning

Vi mener ikke, at det behøver være tørt eller kedeligt at gå til køreundervisning, så vi er altid i godt humør og lægger vægt på kvalitet og service i undervisningen, samtidig med at vi har smil på læben og gør vort bedste for at lede dig frem mod målet !!

Mandage i 2019

08/7 – 15/7 – 29/7 – 12/8 – 26/8 – 09/9 – 23/9 – 07/10 – 21/10 – 04/11 – 18/11 – 02/12 – 16/12
Det er kun nødvendigt at du deltager en mandag fra 15-19, men efter behov er du velkommen på flere hold. (ændringer kan forekomme, hør nærmere).

KLIK HER FOR TILMELDING eller ring på tlf. 70 22 44 87

 

Vi hjælper dig trygt og sikkert ud på vejene

Vi hjælper dig på en sjov og let måde igennem forløbet. Du behøver bare at bruge en enkel aften om ugen fra 18-21. Vi har mange års erfaring i at forklare dig teoristoffet.

- Vi bruger det seneste undervisningsmateriale og alle vores lærere er pædagogisk anlagte og er altid opdaterede med kurser. Hos os bliver du undervist af mennesker - vælg os!